Over ons

Autobedrijf Gebr. Raaijmakers is gevestigd aan de Prins Reinierstraat 14 in Steenbergen vlakbij Bergen op Zoom en Roosendaal. Autobedrijf Gebr. Raaijmakers is een gerenommeerd autobedrijf met streng geselecteerde occasions. Wij staan voor een divers en exclusief aanbod, afkomstig van leasemaatschappijen en gerenommeerde dealers. In bijna alle gevallen zijn onze occasions afkomstig van de eerste eigenaar en is de onderhoudshistorie bekend.

De kilometerstanden zijn gegarandeerd middels het tellerrapport van de RDW. Ons bedrijf bestaat al ruim 30 jaar. Dit hebben we vooral opgebouwd door sterke en duidelijke marktprijzen, betrouwbare service, jonge dealerauto’s en niet te vergeten onze vaste klanten. Onze voorraad bestaat uit gemiddeld 250 auto’s, waarvan er 100 beschikbaar zijn voor particuliere verkoop en 150 bestemd zijn voor export. Door de snel wisselende voorraad raden wij u aan regelmatig op onze site te kijken of er een auto tussen staat die aan uw wensen voldoet. Tevens kunt u ons een zoekopdracht geven, zodat wij voor u naar uw droomauto op zoek kunnen gaan.

De prijzen waar wij mee adverteren zijn op basis van ons basispakket. Het inruilen van uw huidige auto en/of motor behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan u via ons ook uw auto financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Al onze auto’s zijn voorzien van onderhoudshistorie en de nationale autopas! Wij rekenen bij ons basispakket geen afleveringskosten.

Mocht de auto niet meer gekeurd zijn dan leveren we de auto af inclusief nieuwe APK-keuring. De meeste occasions worden grondig gepoetst zowel van binnen als van buiten voor aflevering. Mocht u meer informatie willen ontvangen, neemt u dan contact op met ons op via een van de contactmogelijkheden of kom langs in onze showroom

`