Over ons

Autobedrijf Gebr Raaijmakers is gevestigd aan de Prins Reinierstraat 14 in Steenbergen vlakbij Bergen op Zoom en Roosendaal. Autobedrijf Gebr. Raaijmakers is een gerenommeerd autobedrijf met streng geselecteerde occasions. Wij staan voor een divers en exclusief aanbod, afkomstig van leasemaatschappijen en gerenommeerde dealers. In bijna alle gevallen zijn onze occasions afkomstig van de eerste eigenaar en is de onderhoudshistorie bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd middels het tellerrapport van de RDW. Ons bedrijf bestaat bijna 25 jaar. Dit hebben we vooral opgebouwd door sterke en duidelijke marktprijzen, betrouwbare service, jonge dealerauto’s en niet te vergeten onze vaste klanten. Onze voorraad bestaat uit gemiddeld 120 auto’s. Door de snel wisselende voorraad raden wij U aan regelmatig op onze site te kijken of er een auto tussen staat die aan uw wensen voldoet. Tevens kunt U ons een zoekopdracht geven, zodat wij voor U naar uw droomauto op zoek kunnen gaan.

De prijzen waar wij mee adverteren zijn op basis van ons basispakket. Het inruilen van uw huidige auto en/of motor behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan u via ons ook uw auto financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Al onze auto’s zijn voorzien van onderhoudshistorie en de nationale autopas! Mocht u meer informatie willen ontvangen, neemt u dan contact op met ons op 0167-566757 of komt u langs in onze showroom. Via WhatsApp bereikbaar op 06-21701751. Wij rekenen bij ons basispakket geen afleveringskosten. Mocht de auto niet meer gekeurd zijn dan leveren we de auto af inclusief nieuwe APK-keuring. De meeste occasions worden grondig gepoetst zowel van binnen als van buiten voor aflevering.

 BOVAG garantie

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Bij ons is er de mogelijkheid om een auto met het BOVAG pakket te kopen tegen meerprijs. (verkoopprijs moet minimaal € 4.500,00 zijn).

RDW erkenning

Wij staan ook geregistreerd als een autobedrijf met de RDW erkenning. Dit wilt o.a. zeggen dat wij zelf auto’s op naam kunnen zetten zodat u niet meer naar het postkantoor hoeft. Om deze erkenning te mogen voeren worden er regelmatig strenge controles uitgevoerd.

RDW tellerrapport

Voorheen was dit tellerrapport onderdeel van Nationale Auto Pas, deze is echter sinds 2014 overgenomen door de RDW. Hierdoor is er nu nog meer controle gekomen op kilometerstanden zodat de RDW dus ook garant kan staan voor een juiste kilometerstand! Bij al onze occassions hebben wij een tellerrapport van de RDW.

Graag verwelkomen wij U in onze showroom te Steenbergen

`