De export van occasions.

Ook op het gebied van export kunt u terecht bij Autobedrijf Gebr. Raaijmakers. Het gebeurd regelmatig dat internationale klanten interesse hebben in onze occasions.  De export van het Nederlandse voertuig kunnen wij dan volledig conform regelgeving inrichten. Hier zijn een aantal documenten voor nodig, welke wij tot onze beschikking hebben. Daarnaast hebben we dit inmiddels al zo vaak gedaan dat we ons rustig export-expert durven te noemen.

 • Neem contact op
  • Nederlands

   Qua documentatie voor export moet u denken aan de volgende zaken:

   De exportverklaring: het bewijs dat de auto daadwerkelijk geëxporteerd is. In deze verklaring tref je de gegevens van de koper en van de auto aan.

   De groene kaart: het bewijs dat de auto ook verzekerd is, dit kan alleen bij voertuigen met een geldige APK. Een verzekering bij export voertuigen is maximaal 14 dagen geldig, indien de APK eerder verloopt is de verzekering geldig tot de einddatum van de APK. Wanneer een auto meegenomen wordt op een trailer is er geen APK of groene kaart nodig.

   Het douanedocument: een document wat alleen nodig is indien de koper een BTW auto heeft en de auto naar een land buiten de EU vervoerd gaat worden.

  • Uiteraard doen we dit tegen een scherp tarief zoals u van ons gewend bent. De tarieven:

   Als wij u kunnen helpen met de export van een voertuig denken wij graag met u mee en kunt u hier het contact met ons opnemen. Ook bij eventuele vragen of onduidelijkheden staan wij u graag te woord!

   Het exportkenteken inclusief 14 dagen verzekering en kentekenplaat:€160,00
   Het exportkenteken zonder verzekering:€60,00
  • English

   For the export of a vehicle, you’re bound by certain regulations and mandatory export documents.

   It is wise to enable a specialist. Of course we are happy to help you! See the rates here:
   If we can help you with the export of a vehicle, you can contact us here. We’re there if you’ve any questions or concerns!

   Mandatory export documents including 14 days insurance and licence plate:€160,00
   Mandatory export documents excluding insurance:€60,00
  • Deutsch

   Für den Export eines Fahrzeugs sind Sie an bestimmte Vorschriften und obligatorische Ausfuhrdokumente gebunden.

   Es ist klug, einen Spezialisten zu ermöglichen. Selbstverständlich helfen wir Ihnen gerne weiter! Sehen Sie die Preise hier:
   Wenn wir Ihnen bei der Ausfuhr eines Fahrzeugs helfen können, können Sie uns hier kontaktieren. Wir sind da, wenn Sie Fragen oder Bedenken haben!

   Obligatorische Ausfuhrpapiere einschließlich 14 Tage Versicherung und Kfz-Kennzeichen:€160,00
   Obligatorische Ausfuhrdokumente ohne Versicherung:€60,00
  `