Het onderhoud van uw occasion in de werkplaats van morgen.

In samenwerking met Autobedrijf Jochems hebben wij aansluitend bij onze showroom in Steenbergen een ruim opgezet, full-service werkplaats. Zo houden we al onze occasions in topconditie en kunnen we mogelijke problemen snel verhelpen. Voordat onze occasions de showroom in gaan worden ze in deze werkplaats altijd eerst streng gecontroleerd op mogelijke gebreken.

Denk daarbij aan zaken als de kilometerstand, de onderhoudshistorie, het uiterlijk, maar uiteraard vooral de technische staat van de occasion. Enkel de auto’s die voldoen aan de hoge standaard krijgen een plaats in onze showroom en op onze website. Zo kunnen wij garanderen dat we onze klanten een goede auto leveren, waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben.

Maak een afspraak via de website of neem rechtstreeks contact met ze op. Klik op de onderstaande knop om naar de website van Autobedrijf Jochems te gaan.

 • Maak een afspraak
  • Onderhoud van uw auto

   Ook voor onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats heeft een aantal specialisten rondlopen welke u kunnen helpen met vrijwel elk probleem. Onderhoud van uw auto is van belang voor de levensduur van uw voertuig. Regelmatig onderhoud voorkomt grote problemen en dat maakt dat u nog langer in uw occasion kan blijven rijden. Daarnaast is het goed voor de veiligheid om een keer in de zoveel tijd een check te laten uitvoeren.

   Onze specialisten zijn allemaal vakbekwaam en gekwalificeerd voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en APK keuringen aan alle merken. Dit geldt voor zowel benzine – als dieselmotoren. Daar komt bij dat we een moderne werkplaats hebben waar alle benodigde apparatuur aanwezig is. Dit materiaal wordt continu gecontroleerd op de kwaliteit en indien nodig aangevuld met nieuwe tools.
   Maar ook voor het plaatsen van zomer – of winter banden of een volledige schade expertise of reparatie zijn wij de aangewezen partij. Dat is onze dagelijkse bezigheid en voor u weer een zorg minder.

   Onze werkplaats is te bereiken op onze servicelijn (0167 – 560303) of via info@autobedrijfjochems.nl Vraag naar onze garage of werkplaats en u wordt direct geholpen.

  `