Daarom kiest u voor Autobedrijf Gebr. Raaijmakers!

Al ruim 30 jaar kunt u bij Autobedrijf Gebr. Raaijmakers terecht voor occasions van alle bouwjaren en prijsklassen. Door de jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk van betrouwbare, kwalitatieve dealerbedrijven en leasemaatschappijen opgebouwd. Wij staan voor een divers aanbod en in bijna alle gevallen zijn onze occasions afkomstig van de eerste eigenaar en is de onderhoudshistorie bekend. De kilometerstanden van onze occasions zijn gegarandeerd middels het tellerrapport van de RDW.

We bestaan al ruim 30 jaar en dat hebben we opgebouwd door sterke marktprijzen, betrouwbare service, jonge dealerauto’s en natuurlijk onze vaste klanten. Onze snel wisselende voorraad bestaat gemiddeld uit 125 auto’s. Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion die voldoet aan uw wensen, dan moet u zeker bij Autobedrijf Gebr. Raaijmakers zijn!

 • Onze occasions
  • Goed onderhouden

   Bij de strenge selectie van occasions voor de verkoop staat kwaliteit, levensduur en onderhoud hoog in het vaandel. Zodoende kunnen we u goed onderhouden occasions aanbieden. Behalve bij binnenkomst wordt de auto ook bij de verkoop nogmaals gecheckt, zodat u met een gerust hart op weg kan in uw nieuwe occasion en een flinke tijd vooruit kunt. Geen vervelende verrassingen, maar transparantie in de onderhoudshistorie en een gegarandeerde kilometerstand zodat u precies weet waar u aan toe bent.

   Bekende onderhoudshistorie
   Strenge selectie
   Controle bij binnenkomst EN verkoop
   Gegarandeerde kilometerstand
  • Duidelijke prijzen

   Geen kleine lettertjes of bijkomende kosten. De prijs is bij Autobedrijf Gebr. Raaijmakers scherp en transparant. Simpel, open en duidelijk. Daar houden we van.

   Inclusief basispakket
   Inclusief geldige APK
   Inclusief vloeistoffencontrole
   Mogelijkheid om BOVAG pakket af te sluiten tegen meerprijs
  • De beste service

   Service zoals we zelf ook geholpen willen worden. Duidelijk, eerlijk en vriendelijk. Onze experts voorzien u van een goed advies op basis waarvan u uw keuze kan maken. We delen graag onze kennis en helpen u met de aanschaf van uw occasion. Zo weten we bijvoorbeeld precies waar we op moeten letten en kennen we de volledige historie van de auto.

   Vriendelijke experts die u helpen
   Altijd een final check
   Aantrekkelijke financieringsmogelijkheden
   Betrouwbare occasions voor een scherpe prijs
  `